2024. augusztus 15. Mária
Megéri szombaton a közösségi közlekedést választani: szurkolói jeggyel ingyen utazhatunk
minap.hu
|
2018. május 02. 11:57
|
frissítve: 2018. május 05. 13:41
Ingyen utazási lehetőséget biztosít az MVK Zrt. szurkolói jeggyel, és bérlettel a Diósgyőri Stadion megnyitójára és az első mérkőzésre, szombaton.

villamos_mvk.jpg

Május 5-én, szombaton 14:00–21:00 óra között a diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jeggyel vagy bérlettel díjmentesen utazhatnak az MVK Zrt. 1-es jelzésű autóbuszain és 1-es villamosain a 15:30-kor kezdődő stadion megnyitó ünnepségre, illetve az ezt követő DVTK–Mezőkövesd mérkőzésre, majd onnan hazafelé.

Szombaton, a kapunyitás időpontjától, 14:00 órától az MVK Zrt. 1-es jelzésű autóbuszai és 1-es jelzésű villamosai sűrűbben közlekednek, az autóbuszok 7-8, a villamosok 4-5 perces követési idővel. A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés végén a stadion előtt kialakított ideiglenes buszmegállóból is közlekednek 1-es jelzéssel autóbuszok, de a buszok és villamosok a Bulgárföld és a DVTK Stadion megállóból is egymás után indulnak majd, így a hazajutás is a közösségi közlekedéssel lesz egyszerűbb.

stadion_megnyito_kozlekedes.png

A grafika mutatja a 1-es busz és 1-es villamos stadion környékén lévő megállóit, a járatok követési gyakoriságát, a megállók és az új stadion közötti gyalogos útvonalakat, valamint az ideiglenes megállót.

Az MVK Zrt. arra kéri a szurkolók, éljenek a közösségi közlekedés adta lehetőséggel, így remélhetően elkerülhetők lesznek a meccsek idején szokásos közlekedési dugók és a parkolási gondok.

A mérkőzések idején a stadion környéki utcákban várhatóan a szokásosnál így is sokkal több jármű parkol majd, ezért kérjük az ott élők türelmét és megértését!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat