2024. október 10. Gedeon
„Cinderella – Mese az elveszett cipellőről és megtalált boldogságról”
Meseszép dallamok, csodálatos látványvilág – Miskolcon az ExperiDance szuperprodukciója (Képgalériával!)
Muntyán Bernadett
|
2018. május 28. 14:16
|
frissítve: 2018. május 31. 10:41
A jól ismert Hamupipőke történet új formában érkezett Miskolcra gyereknap alkalmából. Tánc- és mesemusicalként elevenedett meg gyermekkorunk legszebb szerelmi története a Generali Arénában, vasárnap. Maga a sztori a tőle megszokott mederben haladt, ám kiegészült az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel és rendkívüli látványelemekkel.

cinderella_-_csaladi_mesemusical_20180527_bl_016_web.jpg

Gyeremekkorunk kedvenc meséjét ki ne ismerni? Hamupipőke, a saját otthonában cselédként tartott lány, akinek nincs más boldogsága az életben, mint a könyveiből varázslattal életre kelő mesefigurák. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a boldogságát, a szép szőke herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják egykönnyen.

cinderella_-_csaladi_mesemusical_20180527_bl_008_web.jpg

Az előadás során látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék töltötték meg a sportcsarnok falait prózai jelenetekkel tarkítva, népszerű színészek előadásában.  Mindezt olyan LED díszlet-, látványelemekkel megvalósítva a RaM Colosseumban, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

cinderella_-_csaladi_mesemusical_20180527_bl_012_web.jpg

Az ExperiDance legújabb szuperprodukciója nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújtott.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat