2024. október 09. Dénes
Íme, a Godzilla első előzetese (Videóval!)
noizz.hu/Variety
|
2018. július 23. 11:36
|
frissítve: 2018. július 24. 10:43
A film, a Godzilla: King of the Monsters elnevezést viseli és a tervek szerint, előreláthatólag 2019 május 31-én érkezik a mozikba.

Michael Dougherty és Zach Shields jegyzik az új filmet, mely tulajdonképpen előkészít egy 2020-ban megjelenő másik filmet, amiben King Kong és Godzi fognak összecsapni. Merthogy, a Kong: Koponya sziget-et is ez a két ember készítette. Szóval itt is erősen megy már az univerzum építkezés. A trailerből kiderül, hogy nem csupán egy szörny van, és az is, hogy különleges okból vannak a Földön, és furcsa dolgokra képesek. 

godzilla_2.jpg

A fő karaktereket Bradley Whitford (Ház az erdő mélyén), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Vera Farmiga (Démonok között), Sally Hawkings (Godzilla) és Charles Dance (Trónok harca) játssza majd, így magának a szereplőgárdának sem ismeretlenek a hátborzongató jelenetek.

Az elképesztően látványos előzetesből megtudhatjuk, ezúttal mivel áll szemben az emberiség és azt, hogy mi csak egy betegség vagyunk a Föld felszínén, a gyógymód pedig, ami megmenti bolygónkat, hatalmas szörnyetegek, mégpedig Mothra, Rodan és King Ghidorah alakjában érkezik.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat