2024. július 20. Illés
Kell ő még oda? Világbajnokkal pótolná a Barca Iniestát
m4sport.hu
|
2018. augusztus 04. 13:15
|
frissítve: 2018. augusztus 05. 17:14
Nem más, mint a Manchester United világbajnok francia középpályása, Paul Pogba kaphatja a szezon végén távozott katalán legenda, Andrés Iniesta 8-as mezszámát. Kérdés, van-e még számára hely a már így is brutálisan erős Barca-középpályán.

Őrület, amit a Barcelona művel az átigazolás piacon! A katalánok egyrészt megszerezték a védelem közepére Clément Lenglet-t, másrészt komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megerősítsék a középpályát és pótolják a szezon végén távozott legendát, Andrés Iniestát.

Ha valaki viszont azt hitte volna, a gránátvörös-kékek beérik azzal, hogy megszerezték a Gremio technikás és igen ígéretes, védekezni és passzolni is kiválóan tudó karmesterét, Arthur Melót, az nagyon téved.

Arturo Vidal szerződtetését hamarosan bejelenti a klub (ő Paulinho helyére érkezik), amely azért még tartogat meglepetéseket.

pogba_manchester_barca.jpg

Paul Pogba lehet a Braca új 8-asa (Fotó: EPA/Dimitris Legakis)

Úgy tűnik, a juvés Miralem Pjanicról letett a Barca és kérdés, mire jut a Paris Saint-Germain középpályása, Adrien Rabiot szerződtetésének ügyében (állítólag Vidal azért érkezik, mert a francia középpályás nem kezdett hivatalos tárgyalásokba a katalánokkal), így a klub egy igazi nagyágyút szemelt ki a középpályára.

A Barcelona sportigazgatója, Éric Abidal nem mással, mint Paul Pogbával találkozott Los Angelesben, a spanyol bajnoknál ugyanis állítólag úgy döntöttek, a Manchester United világbajnok francia játékosával pótolnák Iniestát, írja a calciaomercato.com.

Pogbát a hírek szerint lenyűgözte a katalánok ötlete, hogy ő viselje a legenda 8-as mezét.

A 25 éves középpályás piaci értékét a Transfermarkt 90 millió euróra taksálja.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat