2024. szeptember 30. Jeromos
Tíz ember kórházba került egy manchesteri lövöldözés következtében (Videóval!)
hirado.hu/news.sky.com
|
2018. augusztus 12. 09:56
|
frissítve: 2018. augusztus 15. 10:31
Brit sajtójelentések szerint a nyugat-angliai metropoliszban lövések dördültek a várost Moss Side negyedében tartott rendezvényen, ebben legkevesebben tízen sérültek meg.

lovoldozes_2.jpg

Forrás: news.sky.com

A Sky News hírtelevízió portálján az esettel kapcsolatban azt írták, a rendőrség veszélyes támadásként kezeli az esetet. A híradás szerint sok rendőr lepte el a környéket a támadás után, de még nem tudják, kik és miért lőttek a tömegbe. A városi rendőrfőnököt, Debbie Dooley-t idézik, aki szerint az utcai kamerák felvételeit is átnézik.

Egy brit zenei portál Twitter-oldalán videót közölt az esetről:

Az Clermont Roadnál történ eset során többen súlyosan megsérültek, de szerencsére senki sem halt meg a városi rendőrség közlése szerint. A tájékoztatás szerint tíz embert ápolnak kórházban, "kisebb vagy súlyosabb sérülésekkel, de egyikük állapota sem tűnik életveszélyesnek". 

A rendőrség további részleteket nem közölt, hozzátette viszont, hogy a következő napokban növelni fogják a környéken szolgálatot teljesítő járőrök számát az ott lakók megnyugtatására. Moss Side régebben meglehetősen rossz hírű kerülete volt Manchesternek, az utóbbi években azonban jelentős erőfeszítéseket tettek imázsának javítására.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat