2024. szeptember 02. Rebeka, Dorina
"Azon fogok dolgozni, hogy még magasabbra emelkedjen az MVSC"
minap.hu
|
2018. augusztus 23. 14:15
|
frissítve: 2018. augusztus 26. 08:26
A Miskolci Vasutas Sport Club csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy az elnökség döntése alapján Hubay György országgyűlési képviselőt kérték fel az MVSC társadalmi elnöki feladatainak ellátására. Mint a rendezvényen elhangzott, Hubay György egykor sportolója, majd tíz évig elnökségi tagja volt az MVSC-nek.

mvsc_20180823_vcs_06.jpg

Fotó: Végh Csaba

Illyés Miklós, a Miskolci Vasutas Sport Club elnöke a sajtótájékoztatón örömteli eseményenk nevezte, hogy a százhét éves egyesület a napokban birtokba vehette a felújított sportpályát. – Minden szakosztály visszaköltözik az MVSC-pályára, leszámítva a 2014-ben újraindított kézilabdát. Az egyesület neve miskolci is, vasutas is, de ma már inkább miskolci, mint vasutas, ebbe az irányba fogunk mozdulni, hiszen a finanszírozási körülmények is megváltoztak az évek alatt. Hubay György képviselő úr mindig támogatta az egyesület fejlődését, reményeink szerint ezt a jövőben is folytatni fogja majd - mondta el az elnök.

mvsc_20180823_vcs_07.jpg

Hubay György arról szólt, hogy ötven évvel ezelőtt lépett be először az egyesület kapuján. – Itt sportoltam, és kiváló eredményeket értünk el magyar bajnokságokon. Tíz éven át elnökségi tagja voltam a klubnak, városi sportbizottsági elnökként is támogattam az egyesületet, amely szép eredményeket ért el, számos világbajnoki és Európa-bajnoki helyezettje van. Az országgyűlési képviselő kiemelte, megtiszteltetésnek tartja, hogy felkérték a tiszteletbeli társadalmi elnöki posztra. – Azon fogok dolgozni, hogy még magasabbra emelkedjen az MVSC – hangsúlyozta.

mvsc_20180823_vcs_02.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat