2024. július 28. Szabolcs
Egyet felújítottak, egy másikat pedig körbekerítettek – fejlesztések a bulgárföldi játszótereken
minap.hu
|
2018. augusztus 24. 14:43
|
frissítve: 2018. augusztus 27. 14:41
A bulgárföldi gyerekek most már biztonságban játszhatnak: egy játszóteret felújítottak egyet pedig körbekerítettek a városrészben. A terület önkormányzati képviselője a lakosság kérését teljesítette és azt tervezi, folytatja a korszerűsítést. A mostani beruházás több mint kétmillió forintba került.

deakbardo_jatszoterek_180824ml_2.jpg

Fotó: Mocsári László

A játszótér korszerűsítésére a gyerekek biztonsága érdekében volt szükség: már balesetveszélyesek voltak a korábbi játékok. A terület önkormányzati képviselőjét egy éve keresték meg a lakók az igénnyel. Deák Bárdos Mihály elmondta, rögtön eldöntötte, hogy segít. – A korábbi játszóeszközök körülbelül 12 éve készültek. Mára elavultak, elkorhadtak, nem is nagyon engedték már fel rájuk a gyerekeket – hangsúlyozta a képviselő.

deakbardo_jatszoterek_180824ml_15.jpg

Nem csak a Második utcában történtek azonban fejlesztések, az Andrássy Gyula utcában a lakók kérésére körbekerítették a játszóteret. Deák Bárdos Mihály elmondta, ez azért volt szükséges, mert a gyerekek nem tudták rendeltetésszerűen használni a játszóteret, sok kétes elem megfordult itt. Ezért a biztonság érdekében körbekerítették a területet, jövőre pedig a játszóeszközöket is kicserélik.

deakbardo_jatszoterek_180824ml_5.jpg

A játszóterek fejlesztése ezúttal több mint két millió forintba került.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat