2024. július 27. Olga, Liliána
Már harmadjára vigadott a Győri kapu! (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. szeptember 15. 14:15
|
frissítve: 2018. szeptember 17. 13:45
Harmadik alkalommal gyűltek össze a Győri kapu lakói az Ifjúsági Sportpályán. Szombaton rendezték meg ugyanis a III. Győri Kapui Vigasságot. A rendezvényen izgalmas programmal várták a családokat, de a sport és a gasztronómia is nagy szerepet kapott.

A Győri kapu két választókörzetet foglal magába, körülbelül 25 ezren élnek itt, így szép számmal látogattak ki a szombati egész napos rendezvényre a környékbeliek.

A két körzet óvodái és iskolái különböző táncos, zenés műsorokkal készültek a szombati vigasságra, ahol a sport, a testmozgás is nagy szerepet kapott. Többek között az MVSC is tartott bemutatókat. Az érdeklődők láthatták még a Spider Mentőcsapat kutyás bemutatóit, és látványos kommandós „akcióval” készült a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság is.

Gasztronómiai különlegességekkel, édességekkel, ugrálóvárral, habpartyval várták a kicsiket, kézműves sörökkel pedig a felnőtteket. Hollósy András önkormányzati képviselő, a rendezvény egyik védnöke úgy fogalmazott: a nyári szünet szerették volna egy kicsit „meghosszabbítani” a gyerekek számára.

gyori_kapui_vigassag_20180915_vcs_26.jpg

Nagy Ákos, a 12-es választókerület képviselője szintén örömmel vette a védnöki feladatokat. Elmondása szerint rendkívül fontos, hogy a gyermekekre fókuszáltak a rendezvény programjai, de természetesen minden korosztályra gondoltak, hiszen a napot a Retroller nevű együttes zárta, akiket az idősebbek ismerhetnek jobban.

Az esemény fővédnöke Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, valamint Hubay György országgyűlési képviselő.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat