2024. március 28. Gedeon, Johanna
A német-magyar gazdasági kapcsolatok támogatása Miskolcon
minap.hu
|
2018. szeptember 19. 16:08
|
frissítve: 2018. szeptember 21. 13:02
Céglátogatást tartottak az SEG Automotive cégcsoport miskolci telephelyén: a látogatáson több mint 30 igazgató és vezető vett részt egész Magyarországról, akik betekintést nyerhettek a régió egyik legnagyobb gyárának és a legnagyobb logisztikai központjának működésébe – tájékoztatta portálunkat a miskolci cég.

A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) tagjait látta vendégül. A DUIHK rendszeresen szervez céglátogatásokat gyártással foglalkozó tagvállalataihoz, és a szezon első ilyen látogatása múlt héten az SEG Automotive legnagyobb európai gyárába vezetett.

sega_gyarlatogatas_nemetmagyarkapcs_180919_4.jpg

Az SEG Automotive január 1-jétől önálló vállalatként működik (Magyarországon Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. néven), tulajdonosai a Zhengzhou Coal Mining Machinery Group Co. és egy befektető cég. Az SEG Automotive 14 országban van jelen, központja és K&F bázisa Németországban, Stuttgart-Weilimdorf-ban található . A cégcsoport saját területén technológiai vezető szerepet tölt be, és világszerte megbízható globális partnere a legfontosabb autógyártó cégeknek.

sega_gyarlatogatas_nemetmagyarkapcs_180919_3.jpg

A miskolci telephely indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozik, és saját fejlesztési központtal is rendelkezik, amely nemcsak önindítók és generátorok, hanem a BRM, azaz Boost Recuperation Machine fejlesztésével is foglalkozik, mely könnyen integrálható lágy hibrid megoldásokat kínál benzin és dízel motorok számára.

sega_gyarlatogatas_nemetmagyarkapcs_180919_2.jpg

A látogatás során Uwe Mang, a miskolci telephely gazdasági ügyvezető igazgatója röviden bemutatta a cég történetét és jelenlegi működését, beszélt a vállalt küldetéséről és célkitűzéseiről. A látogatáson részt vevő vezetők betekintést nyerhettek a logisztikai központ működésébe és az ott használt rendkívül innovatív belső nyomkövetési technológiába is, az értékáram mentén haladva. A több mint 20 ezer négyzetméteres gyártócsarnok egy részén áthaladva mindkét fő gyártási terület - önindítók és generátorok – bemutatásra került az érdeklődőknek.

sega_gyarlatogatas_nemetmagyarkapcs_180919_1.jpg

A rendezvény remek lehetőséget biztosított tapasztalatok, best-practisek megosztására, és az üzleti kapcsolatok fejlesztésére.  “A minőség iránti elkötelezettség és az SEG Automotive miskolci telephelye által használt legkorszerűbb technológia rendkívül lenyűgöző. Az ide látogató vezetők nagymértékben profitálhatnak a látottakból.” – mondta Gönczi Erika, a kamarai tagsági szolgáltatásokért felelős referens.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat