2024. április 19. Emma
„Itt van az ősz, itt van újra” – Miskolci Termelői Nap
minap.hu
|
2018. október 11. 11:02
|
frissítve: 2018. október 13. 21:29
A megszokott helyen és időben, újra a hónap harmadik vasárnapján kerül megrendezésre a Miskolci Termelői Nap. Őszi hangulattal, helyi és környékbeli termelők kiváló termékeivel, kiállítással, kézműves játékokkal és zenével várja a látogatókat Miskolc város kedvenc belvárosi piaca.

Az október 21-i Termelői Napon „Helyből, helyit!” – címmel szervez helyi termelőket támogató programcsomagot az Ökológiai Intézet Alapítvány és az Öko Kertész Klub Miskolc. Termény- és befőtt bemutató, kiskert fotópályázat, kóstoltatás, hasznos vásárlói tanácsadás, öko játékok, totók és nyeremények várják majd az érdeklődőket. 

termeloi_nap_osz_2_.png

A MINŐIES Alapítvány kézműves foglalkozásokat tart az októberi rendezvényen. Kavics- és gipszfestés, papírszőlő készítés, fonás, számkígyó, labirintus vár a kicsikre és nagyokra egyaránt a MINŐIES Alapítvány szervezésében.

A „Közösségerősítés a generációk között MINŐIES-en” című EFOP-1.3.5-16-2016-00425 azonosító számú projekt keretében rajz- és fotóversenyt hirdetett a MINŐIES Alapítvány, melynek eredményhirdetése és a díjátadása 11 órától lesz. A legjobb beérkezett munkákat bemutatják az Erzsébet téren.

Természetesen a zene sem maradhat el, 11.30-tól a Számadó zenekar szórakoztatja könnyed, őszi dallamokkal a kedves érdeklődőket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat