2024. május 02. Zsigmond
"Bebizonyítjuk, hogy vidéken is sikerre lehet vinni egy vállalkozást!" Miskolcon nyitották meg a Fiatal Vállalkozók Hetét
Muntyán Bernadett
|
2018. november 12. 17:44
|
frissítve: 2018. november 16. 11:58
Miskolcon, a Creppy PalacsintaHázban. nyitották meg a Fiatal Vállalkozók Hete országos programsorozatot hétfőn délután. A rendezvényen a fiatal vállalkozók olyan előadók tapasztalataiból meríthettek, mint például Lakatos Gergely, a Panyolai Pálinka megalkotója, de miskolci startup lehetőségekről is hallhattak.

fiatal_vallalkozok_hete_181112ml_14.jpg

A rendezvény fő megálmodója Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa, a FIVOSZ regionális elnöke, 2014 év Fiatal Vállalkozó gálájának különdíjasa volt. Mint mondta, be szeretnék bizonyítani, hogy nemcsak az ország közepéről, Budapestről lehet sikereket elérni, hanem vidéken is sikerre lehet vinni egy vállalkozást. Réka a rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a Creppy franchise koncepciója helyet kapott a legjobb 20 feltörekvő franchise szisztéma között a világon.

fiatal_vallalkozok_hete_181112ml_4.jpg

Ezeket több mint 2000 jelentkező közül válogatták ki. A siker azt jelenti, hogy 2019 februárjában, Las Vegasban indulhatnak a franchise világkonferencián. Itt rengeteg olyab befektetővel találkoznak majd, akik előtt bemutathatják a Creppy franchise koncepciót. Réka azt is elárulta, jövőre már Debrecenben is találkozhatunk az igazi Creppy élménnyel.

fiatal_vallalkozok_hete_181112ml_12.jpg

A FIVOSZ kuratóriumi elnöke, Inotay Petra is köszöntötte a jelenlévőket. – Idén kilenc városban és Budapesten szerveznek Fiatal Vállalkozók hetét, immár 11. éve. A FIVOSZ hetének legfontosabb mondanivalója, hogy a fiatalok is merjenek vállalkozni, álmodni - emelte ki.

fiatal_vallalkozok_hete_181112ml_5.jpg

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban.

A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival és nemzetközi kapcsolatrendszerével. Ezen felül komoly segítségére van azoknak a fiataloknak, akik egyedül nem tudnak, vagy nem mernek vállalkozást indítani, mert nem rendelkeznek az elinduláshoz szükséges ismeretekkel.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat