2024. augusztus 25. Lajos, Patrícia
Folytatódott a hagyomány: Szegények Karácsonya az Adyban
minap.hu
|
2018. december 20. 18:04
|
frissítve: 2018. december 22. 10:44
Idén is több tucat rászorulót láttak vendégül az Ady Endre Művelődési Házban. A tizenegyedik alkalommal megrendezett eseményen ajándékcsomaggal is várták a szegényebb sorsúakat, akiknek ünnepi műsorral és meleg vacsorával is kedveskedtek.

Az ajándékcsomagon kívül meleg ételt is kaptak a rászorulók. A rendezvény idén már tizenegy éves múltra tekint vissza. A legfőbb cél nem változott a kezdetek óta: karácsony előtt a társadalom peremére szorult embereknek szeretetet, törődést adni.

szegenyek_karacsonya_20181218_vcs_08.jpg

Fotó: Végh Csaba

A több tucat rászorulót Mikolai Vince pápai prelátus, főesperes, diósgyőri plébános, Novák Józsefné önkormányzati képviselő, és a rendezvény  szervezői  Mándi András valamint Seresné Horváth Zsuzsanna az Élhető Diósgyőrért Egyesület elnöke köszöntötték.

szegenyek_karacsonya_20181218_vcs_12.jpg

A vacsorán ismét finom menüvel kedveskedtek a rászorulóknak.

A városvezetés szívén viseli azoknak az embereknek a sorsát, akik egy kicsit nehezebb körülmények között élnek; igyekszik lehetőségei szerint mindent megtenni annak érdekében, hogy javítson a helyzetükön. A rendezvényt Novák Józsefné és Kovács László önkormányzati képviselők támogatták.

szegenyek_karacsonya_20181218_vcs_15.jpg

A vacsorát, amin száz rászoruló lakhatott jól, és kapott ajándékcsomagot, civil szervezetek és önkormányzati képviselők is támogatták.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat