2024. március 28. Gedeon, Johanna
Záróvonalon előzött, eltiltást, pénzbírságot kapott
minap.hu
|
2019. február 04. 15:09
|
frissítve: 2019. február 06. 11:47
Két hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a szlovák sofőrt, aki átlépte a záróvonalat és a tiltás ellenére előzött az Encs és Forró közötti forgalmas útszakaszon.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőreinek közúti ellenőrzésük során tűnt fel, hogy egy autó egyszerre két közlekedési szabálysértést is elkövetett az Encs és Forró közötti forgalmas útszakaszon. Az autós február 4-én, délelőtt 11 óra körül figyelmen kívül hagyta a jól láthatóan felfestett záróvonalat, és a tiltás ellenére megelőzte az előtte haladó járművet. A tetten ért sofőrt előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol a férfi beismerte a szabálysértés elkövetését.

zarovonal_kamion_elozes_1901_police.jpg

A hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a 34 éves sofőrt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat