2021. április 13. Ida
Adventi vásár és koncert a várban
Kereki Gergely
|
2014. december 20. 20:51
|
frissítve: 2014. december 22. 21:05
Udvari zenészek és adventi vásár várta az érdeklődőket szombaton a Diósgyőri várban. A látogatók saját maguk készíthették el karácsonyfadíszeiket, illetve bepillantást nyerhettek a régi mesterségek titkaiba.

Udvari zenészek fogadták a látogatókat szombaton a Diósgyőri várban, ahol középkori dallamok kíséretében régi mesterségeket is kipróbálhattak az érdeklődők. Akinek kedve volt saját angyalkát vagy szaloncukrot is készíthetett.

Volt, aki táncra perdült Nagy Lajos király udvarában. Amíg a kicsik játszottak, a felnőttek kézműves termékek közül válogathattak az Adventi vásárban.

adventi_kezmuvesvasar_141220_vcs_19.jpg

Palla Melinda rendezvényszervező elmondta, remek aszalt szilvás forralt bort készítettek. Volt lehetőség mindenféle karácsonyi süteményt is kóstolni. Este a napközbeni programok véget értek, Palya Bea érkezett a Diósgyőri várba.

adventi_kezmuvesvasar_141220_vcs_09.jpg

Az előadásra az összes jegy elkelt, de azoknak sem kell szomorkodni, akik lemaradtak a koncertről, ugyanis számos egyéb program – mint például tűzzsonglőrök bemutatója vagy táncház – várta még az érdeklődőket az est további részében.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat