2020. október 01. Malvin
Beismerő vallomást tett az erőszaktevő
minap.hu
|
2014. december 02. 10:51
|
frissítve: 2014. december 04. 12:43
Amint arról korábban már hírt adtunk, a rendőrök elfogták azt a férfit, aki két miskolci nő megerőszakolásával gyanúsítható. H. Roland Dezső gyanúsítotti kihallgatása során részletes, beismerő vallomást tett.

eroszaktevo_helyszin_141201_1.jpg

A férfivel szemben két rendbeli szexuális erőszak bűntett és egy-egy rendbeli kifosztás, illetve rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A helyszínre vitték hétfő este H. Roland Dezsőt

A gyanúsítottat a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

eroszaktevo_helyszin_141201_2.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába december 1-jén bejelentés érkezett, mely szerint 14 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen személy behatolt egy miskolci családi házba, ahol az ott élő asszonyt megerőszakolta. A helyszínen a férfi különböző tárgyakat vett magához, amikkel elmenekült.

eroszaktevo_helyszin_141201_3.jpg

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként még a közelben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Roland Dezső 19 éves szendrőládi lakost.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat