2022. október 02. Petra
Bíró Franciska lett Borsod-Abaúj-Zemplén szépe
minap.hu
|
2014. augusztus 25. 09:48
|
frissítve: 2014. szeptember 02. 15:12
Több száz érdeklődő előtt rendezték meg vasárnap késő délután Szerencsen, a VII. Országos Csokoládé Fesztivál keretében a Miss Alpok Adria Szépségverseny és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe Versenyt. Bíró Franciska királynőnek elsőként Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere gratulált és adta át a győztesnek járó szalagot.

megye_szepe_140825_csl.jpg

A nagy múlti nemzetközi szépségverseny megyei döntőjére megtelt a Kulcsár Anita Sportcsarnok küzdőtere érdeklődővel. Már a kezdés előtt, a zsűri bevonulásakor is volt nézni való, hiszen Vastag Csaba énekes mellett Dara Edit, a tavalyi győztes is részt vett a testület munkájában. Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Elárulta, hogy számára a szerencsi nők a legszebbek, s nagyon örül, hogy vendégül láthatják a megye más részéből érkező lányokat. Az indulóknak jó versenyzést, a közönségnek pedig jó szórakozást kívánt.

A lányok először rövidnadrágban és pólóban léptek fel, s közben néhány mondat erejéig bemutatkoztak. A második körben a férfiak nagy örömére bikiniben vonultak fel a versenyzők. Zárásként pedig alkalmi ruhában álltak színpadra. Az átöltözési szünetekben pedig kulturális műsorral szórakoztatták az érdeklődőket.

A zsűri rövid tanácskozás után meghozta a döntését. A megye szépe Bíró Franciska lett, első udvarhölgye Bódi Zsófia Rebeka, második udvarhölgy pedig Tóth Zsófia lett. A közönségdíjat Szabó Julianna nyerte. A győztesnek járó szalagot Koncz Ferenc adta át, s az alkalmat megragadva sok sikert kívánt a sikerhez a továbbjutott lányoknak. A példa adott, hiszen Dara Edit, a tavalyi megye szépe megnyerte a Miss Alpok Adria országos döntőjét is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat