2019. március 18. Sándor, Ede
„Bízom benne, hogy rangadó lesz vasárnap”- A Sopronnal játszik az Aluinvent DVTK
minap.hu
|
2019. január 11. 15:37
|
frissítve: 2019. január 14. 14:32
A vezetőedző reméli, hogy a vasárnapi rangadón igazán szép mérkőzést produkálnak a kosaras lányok. A Sopron ugyan Euroliga szinten is komoly játékerőt képvisel, de a DVTK felkészült a vasárnapi megmérettetésre.

aluinventbeac.jpeg

Január 13.-án, vasárnap Miskolcon a Generali Arénában mérkőzik az Aluinvent DVTK és a Sopron Basket. Folyamatosan zajlik a felkészülés a meccsre, Cziczás László a csapat edzője szerint kemény mérkőzés előtt állnak. A Sopron hazai pályán képes olyan tempót is diktálni, hogy egy Euroligás csapatot is földbe döngölnek 30 ponttal. Bízik azonban abban, hogy itt kissebfajta ellenállásba fognak ütközni, és nem tudják ezt az ellenállhatatlan támadó játékot produkálni.

cziczas_laszlo_20190111_vcs_2.jpg

fotó: Végh Csaba

Nagyon fontos lesz ezen a mérkőzésen, hogy a pályán lévő játékosok képesek legyenek védekezésre is a támadás mellett. Mondhatni ezen a meccsen első szempont lesz a védekezés, második a támadás. „Nagyon boldog lennék, ha egy jó mérkőzést tudnánk velük játszani és a szurkolóinknak győzelmet ajándékozni.”-mondta.

cziczas_laszlo_20190111_vcs_1.jpg

fotó: Végh Csaba

A DVTK január  az Európa Kupában is játszik. Az ellenfél a török Galatasaray, ők a spanyol Lointek Gernika Bizkaia felett arattak győzelmet. A vezetőedző elm.-énondta, hogy nagyon várja már a találkozót, mivel óriási szenzáció és nagy büszkeség a DVTK számára, hogy egy ilyen Európa hírű és nagy múltú csapat látogat el Miskolcra. Továbbá szerencsésebbnek is tartja a török győzelmet a spanyolok agresszívabb játéka miatt. Kiss Angelika (erőcsatár) szintén örömét fejezte ki a közelgő mérkőzéssel kapcsolatban és reméli, hogy nagyban hozzájárulhat majd a játékhoz.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat