2023. szeptember 22. Móric
A Bosch felrobbantásával fenyegetőzött - egymilliós nyomravezetői díj!
minap.hu
|
2014. szeptember 04. 15:26
|
frissítve: 2014. szeptember 15. 10:44
A Miskolci Rendőrkapitányság eljárást folytat közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki több olyan bejelentést tett a rendőrségen, hogy a „Boschban bomba van, fel fog mindenkit robbantani”.

A rendőrség tájékoztatása szerint az első ilyen bejelentés június 12-én történt, majd június 14-én újabb bejelentés érkezett a rendőrségre Miskolcról, a Középszer út 60 szám előtti nyilvános telefonfülkéből, hogy a „Boschban bomba van és fel fog robbanni”.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye rendőrfőkapitánya - Robert Bosch Kft. felajánlása alapján - bruttó 1 000 000 forint, azaz egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Ez  annak fizethető ki, aki olyan adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság megteszi a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon. Bejelentését megteheti továbbá a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat