2019. május 21. Konstantin
Családi hétvége a Miskolctapolcai Strandfürdőben
minap.hu
|
2018. július 19. 13:06
|
frissítve: 2018. július 21. 15:45
Fürdőruha, papucs, törülköző – ha minden megvan, indulhat a család! Július 21-én és 22-én, két napon keresztül izgalmas gyermekprogramok, esti koncertek és kellemes fürdőzés várja mindazokat, akik a Miskolctapolcai Strandfürdőt választják a hétvégi kikapcsolódás helyszínéül.

Szombaton lufihajtogató bohóccal találkozhatnak a gyermekek, készül majd csillámtetoválás is, délután pedig fitness programok biztosítják az aktív kikapcsolódást, így lesz majd aquafitness, köredzés és Body Art foglalkozás. A pörgős Break Dance bemutatót követően pedig 17 órától Gáspár Laci koncertjét élvezheti majd a család minden tagja.

tapolcai_strand_170804_ja_14.jpg

Minap-archív fotó: Juhász Ákos

Vasárnap a szépségápolási- és egészségtanácsadással foglalkozó témasátorban tombolasorsoláson lehet majd részt venni, a Healthy Day (egészségnap) keretein belül pedig életmóddal kapcsolatos tippeket kaphatnak és frissen facsart gyümölcsleveket kóstolhatnak az érdeklődők. 15 órától íjász-, majd haditechnikai bemutató következik, 17 órától fellép az UFO.

A szervezők mindkét napon déltől látványsütéssel kedveskednek a vízi programoktól éhes vendégeknek. A pihenni vágyó felnőttek ezen kívül masszázsprogramokon is kikapcsolódhatnak.

tapolca_strand_atado_150530ml_68.jpg

Persze nem csak ezen a hétvégén érdemes ellátogatni a strandfürdőbe, hiszen a külső területen található 50 méteres úszómedence és az új játékelemekkel felszerelt családi medence mellett 2 röplabdapályával és 2 lábteniszpályával, valamint ingyenes napozóágy-használattal várják a vendégeket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat