2020. augusztus 13. Ipoly
Durva baleset Szikszónál: legalább hat gépjármű ütközött, kilencen sérültek (Rendőrségi fotókkal frissítve)
minap.hu
|
2018. július 05. 18:05
|
frissítve: 2018. július 08. 11:21
Egy kisteherautó és öt személyautó ütközött össze csütörtökön délután Szikszónál, a Hell üdítőitalgyár közelében. A balesetnek érintőlegesen két kamion is részese volt. Hét személynek súlyos, további kettőnek pedig könnyű sérülései keletkeztek.

rendorbaleset.jpg

Összeütközött hat gépkocsi csütörtök délután Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 3-as főút Felsőzsolca és Szikszó közötti szakaszán. A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat - kaptuk a tájékoztatást a katasztrófavédelemtől.

redorbaleset1.jpg

A rendőrség úgy nyilatkozott, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. július 5-én 16 óra 20 perckor a 3-as számú főút 199. kilométerszelvényében, a Miskolc irányából Szikszó irányába vezető szakaszon egy teherautó és több személyautó ütközött össze. A balesetnek érintőlegesen két kamion is részese volt. Hét személynek súlyos, további kettőnek pedig könnyű sérülései keletkeztek.

rendorbaleset3.jpg

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelése Ongaújfalun keresztül történt.

rendorbaleset2.jpg

A helyszínelés és a műszaki mentés 22 óra 35 perckor ért véget, innentől a főút forgalma ismét zavartalan.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat