2020. május 25. Orbán
Énekesek és zenészek! Tehetségkutató lesz Miskolcon
minap.hu
|
2016. május 18. 07:38
|
frissítve: 2016. május 30. 15:15
Június 11-én az Ifjúsági – és Szabadidőház ad otthont a megmérettetésnek, ahol Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye legkiválóbb amatőr énekeseit és komolyzenészeit keresik majd a Musical és Miskolc – Hangok Varázsa Tehetségkutató szervezői. A versenyre május 25-éig várják a nevezéseket.

mikrofon.jpg

A legjobbak kiválasztásában neves szakmai zsűri vesz részt: Tunyogi Bernadett Emerton-díjas énekesnő, musical énekes, SZuhánszkiné Ladócsy Erzsébet Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgató-helyettese, Szolnoki Péter Artisjus díjas énekes, zeneszerző, zenei producer, a Bon-Bon együttes frontembere, Cselepák Balázs a Győri Nemzeti Színház és a Magyar Lovas Színház Komárom tagja.  A tehetségkutató kedvéért külföldről hazatér szülővárosába Kamarás Máté Múzsa-díjas énekes is, aki nemzetközi tapasztalataival is segíti majd az indulókat.

A verseny támogatóinak jóvoltából számtalan értékes díj és szakmai lehetőség vár az ifjú tehetségekre, többek között: fellépési lehetőség a Musical és Miskolc 2016 gálán, stúdiózási lehetőség, rádióinterjú, kurzuson való részvétel, tárgyjutalmak.

A programom gazdára talál Miskolc város díja, az önkormányzati támogatásának köszönhetően. A rendezvény fővédnöke Kriza Ákos, Miskolc polgármestere.

A versenyre 2016. május 25-ig várják a nevezőket, helyszín a miskolci Ifjúsági – és Szabadidőház lesz. A pontos kiírás és nevezési lap innen is letölthető

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat