2019. május 24. Eszter, Eliza
Évet zárt az iskola, kimagaslóan teljesítenek a Gyarmati növendékei
minap.hu
|
2018. június 13. 17:11
|
frissítve: 2018. június 16. 11:56
Szerda délután tartotta évzáró ünnepségét a Gyarmati Dezső iskola. A 2015 óta sport általános iskolaként működő intézmény idén 83 kiemelkedő eredményt ért el országos bajnokságon és diákolimpián egyaránt.

Miskolc Városi Sportiskola több iskolával is szorosan együttműködik, melyek közül a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola az egyik legjelentősebb. – Tavaly hatodik helyen végzett a köznevelési sportiskolák között a Gyarmati – fogalmazott Deák Bárdos Mihály, az MVSI szakmai vezetője, kiemelve: bízik abban, hogy jövőre meg tudják majd szorongatni a fővárosi iskolákat is.

gyarmati_evzaro_180613ml_12.jpg

– Nagyon sok az átfedés a MVSI díjazottjai és a Gyarmati díjazottjai között – támasztotta alá a sportiskola szakmai vezetője a tényt, hogy milyen szoros a kapcsolat a két intézmény között. Deák Bárdos Mihálytól azt is megtudtuk, nőni fog a sportóvodák száma Miskolcon, mellyel a Gyarmati merítési lehetősége is megugrik, s így az MVSI létszáma is gyarapodni fog. – Mert aki a Gyarmatiba jár, annak mindenképpen kell egyesületben sportolnia – tette hozzá.

gyarmati_evzaro_180613ml_2.jpg

Jelenleg két sportóvoda van Miskolcon, de a közgyűlés elé már előterjesztésként bekerült, hogy a József úti és a Tündérkert Óvodát is sportóvodává nyilvánítsák – fűzte hozzá Deák Bárdos Mihály.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat