2021. június 25. Vilmos
Idén ők a legjobbak – átadták a megyei Prima Díjakat (Képgalériával)
minap.hu
|
2018. november 11. 17:44
|
frissítve: 2018. november 15. 13:35
Dr. Valikovics Attila főorvos, Zeleiné Pap Bernadett hímző népi iparművész, valamint a Holdviola együttes vehetett át megyei Prima Díjat, Kovács Bertalan úszóedző pedig Közönségdíjban részesült szombat este, a Miskolci Nemzeti Színházban rendezett, hagyományos gálán.

prima_dijatado_gala_20181110_vcs_32.jpg

A Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Prima Díjat, amellyel a megye kulturális, tudományos, oktatási és sportéletének legkiválóbb képviselőit ismerik el. A kategóriák győztesei a díjakat egy gála keretében vehetik át a Miskolci Nemzeti Színházban. A megyei Prima Díj várományosai tíz kategóriából lettek kiválasztva. Közülük hárman kaptak Prima díjat, egy jelölt pedig Közönségdíjban részesült.

Idén Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában dr. Valikovics Attila főorvos, a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának egyetemi docense, Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában Zeleiné Pap Bernadett hímző népi iparművész, Magyar Zeneművészet kategóriában pedig a Holdviola együttes kapta meg az elismerést. A Közönségdíjat a Magyar Sport kategóriában jelölt Kovács Bertalan úszóedző vehette át.

prima_dijatado_gala_20181110_vcs_26.jpg

A gálán átadták az év megyei vállalkozója-elismeréseket is. Az Év Autókereskedő Vállalkozója idén az MBM Autó Kft. (ügyvezetője Balogh József), az Év Egészségügyi Vállalkozója a Huniko Kft. (ügyvezető igazgatója Gyarmati János Péter).

prima_dijatado_gala_20181110_vcs_11.jpg

Az Év Vendéglátó Vállalkozása a LURA Kft. (ügyvezetője, Lukács Dóra Lívia), az Év Kiskereskedelmi Vállalkozása az Unió-Coop Zrt. (vezérigazgatója Tóth László), az Év Borászati Vállalkozása a Hagyó Kft. (ügyvezető igazgatója Kovács András), az Év Mezőgazdasági Vállalkozása pedig az Agrofarm 2005 Kft. (ügyvezetője Nagy Sándor) lett.

prima_dijatado_gala_20181110_vcs_13.jpg

Hajdú László, az Expert Társaságok igazgatósági elnöke és Benke István, a Telvill Kft. ügyvezető igazgatója - akik tavaly voltak a megyében az év vállalkozói - a VOSZ megyei elnökségének felterjesztése alapján december 7-én, Budapesten a Prima Primissima Gálán Országos Év Vállalkozója Díjat vehetnek majd át.       

prima_dijatado_gala_20181110_vcs_25.jpg

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat