2019. november 13. Szilvia
Karácsonyi mese – Egy mesekönyvvel ön is segíthet!
Muntyán Bernadett
|
2018. december 15. 12:11
|
frissítve: 2018. december 19. 10:47
A mesék szárnyán utazhatunk térben és időben, rendelkezhetünk természetfeletti képességekkel, olyan világba csöppenhetünk a lapok sorai és a képzeletünk segítségével, amelyről még csak álmodni sem tudnánk különlegesebbet. A mese gyógyír minden szomorúságra, betegségre, rossz emlékre – fantáziadúsabb, kedvesebb, szeretetteljesebb világot élhetünk általa. Mesekönyvet minden gyermeknek!

Karácsonykor új értelmet nyer, a „jobb adni, mint kapni” kifejezés. A szeretet ünnepéhez közeledve hamarabb észrevesszük, milyen szerencsések is vagyunk, hogy van családunk, vannak barátaink, akiket szerethetünk, s egészségben és békességben élhetjük a dolgos mindennapjainkat. Ám ezt sajnos nem mindenki mondhatja el magáról…

A rezidenciás fiúk úgy döntöttek, ezúttal – a zene gyógyító erején túl – egy különleges világot adnak a GYEK kis betegeinek, hogy enyhítsék az otthon hiánya okozta űrt a szívükben. Mesekönyvgyűjtésbe fogtak a srácok, hogy a mesék varázslatos történeteivel segíthessenek.

mesekonyv.jpg

Ha van olyan könyve, ami már hónapok, sőt évek óta porosodik a polcon, emelje le onnan, és vigye be a Rezidenciára, december 20-áig. Az így összegyűjtött könyveket még karácsony előtt eljuttatják a fiúk a GYEK csöppségeinek.

A gyűjtés vége: december 20.

Cím: Miskolc, Ady Endre 14., 19-es kapucsengő. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat