2020. április 06. Vilmos, Bíborka
Kerékcsere közben loptak a Balatonnál – elfogták a két férfit
police.hu
|
2015. június 12. 11:13
|
frissítve: 2015. június 12. 11:13
A rendőrség elfogta azt a két férfit, akik a gyanú szerint több mint félmillió forintot loptak el egy kerékcsere miatt leparkolt gépkocsiból.

lopas_penz.jpg

Az eljárás adatai szerint csütörtökön negyed három körüli időben a 84-es főút mellett, Törekpusztánál egy parkolóban a két férfi leengedte egy várakozó gépkocsi egyik kerekét. A sértett a járművel továbbhajtott, majd Lesencetomajon, egy lakóház melletti murvás parkolóban fél három körül megállt kereket cserélni. Eközben a nyitott jármű utasteréből eltulajdonították övtáskáját, a benne lévő több mint félmillió forint készpénzzel együtt.

lopas_eszkozok.jpg

A lopással gyanúsítható két férfit Balatonederics külterületén, a 71-es és a 84-es számú főút kereszteződésében már fél órával tettük elkövetése után elfogták a rendőrök. Autójuk átvizsgálása során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított készpénzt, iratokat és az elkövetéshez használt eszközöket. A két férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 23 éves lengyel állampolgárságú H. J. és a 47 éves fehérorosz állampolgárságú H. A. ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat