2023. március 30. Zalán
Meghan hercegné 126 milliós babaváró bulit rendezett
people.com/dailymail.co.uk
|
2019. február 21. 13:07
|
frissítve: 2019. március 01. 11:59
Meghan hercegné olyan babaváró bulit tartott, ami a legfrissebb hírek szerint 450 ezer amerikai dollárba, azaz közel 126 millió forintba került, melynek utazási részét a Kensington-palota szerint Meghan a saját vagyonából fizette. A hercegné igencsak megcsapolta bankszámláját, ugyanis a magángép, mellyel Londonból New York-ba utazott, majd vissza, egy útra 125 ezer dollárba, azaz 35 millió forintba kerül.

meghan-markle.jpg

Az egykori színésznő múlt pénteken érkezett a Nagy Almába, hogy Amerikában élő barátnőivel is megünnepelhesse, hogy a tavasszal anyuka lesz. A parti helyszíneként az előkelő The Mark Hotel egyik Central Parkra néző apartmanlakását bérelte ki Harry herceg 37 éves felesége, mely egy estére 75 ezer dollárba (21 millió forintba) kerül. A végösszeget az elképesztő dekoráció is alaposan megdobta, mely a három méter magas mandarinfának, a különleges rózsaszín rózsadekorációnak, a vattacukor gépnek és az egyéb luxus kiegészítőknek köszönhető.

the_mark_meghan.jpg

(Fotó: getty Images/James Devaney / Contributor

A parti kifejezetten szűk körű volt, Meghan csak a szívéhez legközelebb álló barátait hívta meg, köztük Amal Clooney-t, Serena Williamst, Gayle Kinget, a sminkmester Daniel Martint, aki az esküvői sminkjét is csinálta, volt kolléganőjét, Abigail Spencert a Briliáns elmékből, a torontói stílustanácsadó Jessica Mulroney-t, és a designer Misha Nonoo-t.

A vendégek mind méregdrága ajándékokkal érkeztek a bulira, így egészen biztos, hogy a Londonba csütörtökön visszatért magángép raktere zsúfolásig volt a babának szánt meglepetésekkel, melyek között megtalálható egy 350 dolláros (98 ezer forintos) Babyletto Hudson kiságy, és egy több száz dollárt érő Trek márkájú gyermek bicikli is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat