2019. március 25. Irén, Irisz
Meglepetésvendég az Avalon Park belvárosi flashmobján (Képgalériával!)
Kujan István
|
2018. október 16. 18:16
|
frissítve: 2018. október 19. 14:25
„Rémisztő” flashmobot rendeztek a Centrumnál, a miskolctapolcai Avalon Park táncolni hívta a játékos kedvű miskolciakat kedd délután a Centrum áruház előtti térre. Michael Jackson Thriller című dalára táncoltatták meg a közönséget Miskolc belvárosában – a Limited Dance Academy tánciskola sorai között egy meglepetésvendéggel!

Úgy tartják, az év legkísértetiesebb éjszakájára elő kell csalogatni rejtekhelyükről a kísérteteket. Ezért a Limited Dance Academy tánciskola már napokkal ezelőtt közzétette videóját a Facebookon. Kocsán Andrea, az iskola vezetője a felvételen elmondta, bárki csatlakozhat a tánchoz, amire készülnek.

flashmob_avalon_181015ml_8.jpg

Nem mindennapi látványt nyújtott, ahogy a számtalan, rémisztő jelmezbe öltözött résztvevő egyszerre mozdult a híres zene ritmusára. Ezzel a flashmobbal szerették volna felhívni a figyelmet az Avalon Park halloweeni partijaira.

flashmob_avalon_181015ml_20.jpg

Október 27. és november 3. között naponta délután 4-től átváltozik az Avalon Park. Már a Dottó is szellemvasútként szállítja az érdeklődőket. Lesz magic show, kincskeresés, tökfaragó és rémisztőverseny, szellemdiszkó és vámpírfutam.

flashmob_avalon_181015ml_14.jpg

A keddi belvárosi program aztán nem várt fordulatot vett: a flashmob kezdetére megérkezett az áruház parkolójába egy fekete kisbusz, és mindenki arcára szó szerint ráfagyott a mosoly, ahogy egy akciófilmekből ismerős színész lépett a miskolciak közé.

flashmob_avalon_181015ml_17.jpg

Sokan felkiáltottak: „nézd, Bruce Willis!!”. A kultikus Die Hard sorozat rendőrhadnagya jelent volna meg Miskolcon? – tették fel hitetlenkedve a kérdést, és sokan még a bemutatását követően sem akarták elhinni, hogy Pablo Perillo csak megszólalásig hasonlít az amerikai színészre, több filmben volt a dublőre.

flashmob_avalon_181015ml_49.jpg

Pablo érdeklődésünkre elárulta, nagyon élvezte a flashmobot, de mivel nem táncos, így nem biztos, hogy nagyon ment neki minden tánclépés. Elmondta azt is, hogy egy reklámfilmet forgat, a Hell meghívására jött Magyarországra és Miskolcra.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat