Molnár Gergely gyermekkora óta foglalkozik méhészkedéssel, a szakma alapjait édesapja mellett sajátította el, majd megszerezte a szükséges szakmai végzettségeket is. Az általa termeltek egy része fajtaméz, és ezek mellett egyre nagyobb mennyiségben állít elő egyedi mézkülönlegességeket, egyéb méhészeti termékeket. 2008-ban a méhész szakma Molnár Gergelyt választotta az év méhészévé.
A vállalkozó a méz, és a méhészeti tevékenységek népszerűsítése érdekében turisztikai profillal is bővítette tevékenységei körét, és mézmúzeumot alapított vállalkozása vizsolyi székhelyén. A látogatók itt megismerkedhetnek a méhészkedés történelmével és a méhészet működésével, kipróbálhatják a szakma alapfogásait, valamint fajtamézeket és mézkülönlegességeket kóstolhatnak.
Hasonló élményben lehetett részük a manufaktúra átadó ünnepségén megjelenteknek is. A 320 méhcsalád által megtermelt évi 9-10 ezer kilogramm méz feldolgozásához és csomagolásához elengedhetetlenné vált a méhészeti munkafolyamatok optimalizálása, gépesítése.