2019. március 26. Emánuel
Mikulás műsorral várja vendégeit az Avalon Park
minap.hu
|
2018. november 08. 15:51
|
frissítve: 2018. november 09. 13:00
Közeledik sokak kedvenc időszaka, és karácsonyi díszbe öltözik a legtöbb város. Lassan előkerülnek a piros Mikulás-csizmák, a színes égők, és karácsonyi dal szól mindenhonnan. A tavalyi, rendkívül sikeres rendezvény után az Avalon Park idén is varázslatos programmal várja az ünnepekre készülőket.

avalon_advent_karacsony.jpg

Az év utolsó hónapját szinte kivétel nélkül minden gyerek epekedve várja – és nem csak a közelgő téliszünet miatt. Előbb a Mikulás érkezik meg csilingelő szánján minden házhoz, hogy a fényes cipellőkbe finom csemegét rejtsen, majd megkezdődik a karácsonyi készülődés és az izgalommal teli várakozás; vajon mi lesz a karácsonyfa alatt?

avalon_mikulas.jpg

Az Avalon Park idén sem marad ki az ünnepi forgatagból – december 1-jén megnyílnak Avalónia kapui, ahol a tavalyi mesehősök mellett idén népszerű filmhősök kalauzolják el a kicsiket és a nagyokat egy varázslatos világba. December 1. és december 9. között, ahogyan tavaly is, a program már a park bejáratánál megkezdődik, ahonnan egy 20 perces interaktív játék kíséretében juthatnak el a látogatók a meseelőadás helyszínére. Természetesen a Mikulással való találkozás ebben az évben sem maradhat el, így a program élményén túl közös fotókkal és finomságokat rejtő ajándékokkal térhetnek haza a vendégek.

avalon_mikulas_eloadas.jpg

Az idei előadás a szeretetről és az összetartásról szól majd. A látogatók a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” című, 40 perces mesejátékot nézhetik meg az Avalon Park konferenciatermében hétköznaponként 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig kétóránként kezdődik a Mikulás show. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás szükséges, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás is kötelező, melyet ezen a honlapon tehetnek meg az érdeklődők.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat