2024. április 13. Ida
Minden, amit a Miskolc Pass kártyáról tudni kell
minap.hu
|
2017. január 09. 11:47
|
frissítve: 2017. január 11. 10:33
Jövő héten elkezdődik a MiskolcPont városkártyák Miskolc Pass Classic-ra való cseréje. A kártyacsere révén Európa egyik legzöldebb és legokosabb városkártyáját használhatják majd a miskolciak.

miskolc_pass_classic1.jpg

A kártyán lévő QR-kódra kattintva egy személyre szabott navigátor jelenik meg a felhasználók számára, de talán még fontosabb, hogy a vásárláskor, illetve a kártyacsere alkalmával ha a vevő megadja az e-mail címét, elektronikusan is megkapja a kártyáját, amelyet virtuális kártyaként elég lesz a telefonján felmutatnia, hogy a városi kedvezményeket igénybe vehesse.

Miért kell kicserélni a MiskolcPont kártyát?

Mert a MiskolcPont összeolvadt a 365 napos Miskolc Pass kedvezménykártyával. Az új kártya neve Miskolc Pass Classic lett, amely jóval többet nyújt a felhasználóknak, mint az elődje. A cserét követően Európa legmodernebb technológiájával ellátott Smart QR-kód alapú kártya áll majd a miskolciak rendelkezésére, amely okoskészüléken is tárolható, így a kedvezmények igénybe vételéhez elég akár okostelefonon vagy tableten felmutatni a kártyavásárláskor kapott QR-kódot.

Hol lehet kicserélni a MiskolcPont kártyát?

A Tourinform irodában és a Miskolc Bolt és Café-ban (Széchenyi utca 16.)

Mikor kerülhet sor a kártyacserére?

Térítésmentesen 2017. január 15 és 2017. február 28. között.

Mennyibe kerül a kártyacsere?

2017. január 15 és 2017. február 28. között a kártyacserére térítésmentesen van lehetőség.

Meddig lehet használni a jelenlegi MiskolcPont kártyát?

Legkésőbb 2017. február 28-ig, amennyiben korábban jár le a kártya, értelemszerűen a lejárati dátumig.

Mi a teendő, ha 2017. január 15 és február 28. között jár le a MiskolcPont kártya?

Ebben az esetben nincs szükség kártyacserére, a MiskolcPont kártyát a lejárati dátumig tudja használni a tulajdonos. Ha ezt követően szeretné igénybe venni az új Miskolc Pass Classic kártyát, lehetősége lesz megvásárolni a Tourinform irodában és a Miskolc Bolt és Café-ban.

Mi a teendő, ha 2017. február 28. után jár le a MiskolcPont kártya?

A MiskolcPont kártyát ki kell cserélni az új Miskolc Pass Classic kártyára. Erre térítésmentesen 2017. február 28-ig van lehetőség, ugyanis utána a MiskolcPont kártya már nem használható. Az új Miskolc Pass Classic kártya lejárati ideje ugyanaz marad, mint ami a MiskolcPont kártya lejárati ideje volt.

Mennyibe kerül az új Miskolc Pass Classic kártya és meddig érvényes?

1990 Ft. A kártya a megvásárlástól számított 365 napig érvényes.

Ki jogosult a Miskolc Pass Classic kártyára?

Kizárólag az állandó miskolci lakcímmel rendelkezők. Ha csak ideiglenes lakcímkártyája van (a lakcímkártyán Miskolc csak tartózkodási helyként szerepel), az új kártya nem vásárolható meg. Szintén nem vásárolhatják meg a kártyát a nem miskolci lakosok.

Meddig lehet gyűjteni a pontokat az érvényes MiskolcPont kártyával?

2016. december 16-tól a pontok gyűjtésére nincs lehetőség.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat