2019. május 23. Dezső
Nagy Ákos: "A körzet lakói a városvezetés eddigi politikáját támogatták, az eredményeket ismerték el a megválasztásommal"
Kujan István
|
2018. július 15. 21:37
|
frissítve: 2018. július 19. 10:24
Vasárnap este, a Fidesz miskolci irodájánál tartott eredményvárón városi vezetők, frakciótagok, szimpatizánsok gratuláltak Nagy Ákosnak, az időközi választás győztesének. Az eredményt értékelte Hubay György országgyűlési képviselő, Kriza Ákos polgármester, Zárug Péter Farkas politológus és Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője is.

– Egy hosszú, fárasztó, de nagyon eredményes kampányon vagyunk túl – nyilatkozta a számtalan gratuláció közben Nagy Ákos. Mint ismert, a Fidesz-KDNP jelöltje magabiztosan, a szavazatok több mint 60 százalékát megszerezve nyerte meg az időközi választást. – Végig bíztunk a sikerben. Ha átfogóan kell értékelni, akkor azt mondhatom: a 12-es választókörzet lakói a városvezetés eddigi politikáját támogatták, az elért eredményeit értékelték az megválasztásommal - tette hozzá.

A városi, képviselői mandátumot nyert Nagy Ákos kiemelte, tudja, mekkora felelősséggel jár a poszt, de vállalja a körzet lakói előtt és a közgyűlésben is.– Jól ismerem a Fidesz-KDNP frakció tagjait, tudom, hogyan működik a közgyűlési munka, és az erre való felkészülés. Nyilván lesznek olyan feladatok, amelyeket a frakció vezetése határoz meg, de természetesen önálló terveim is vannak, amelyekről egyelőre korai lenne beszélni – hangsúlyozta az időközi választás győztese,, megköszönve a választópolgároknak a szavazatokat, a város vezetőjének, Hubay György országgyűlési képviselőnek valamint a kampánycsapatnak, aktivistáknak pedg a segítséget. támogatást.

nagy_akos_eredmenyvaro_20180715_bl_017_web.jpg

Hubay György országgyűlési képviselő a gratulációt követően már az előttük álló feladatokra: a jövőre esedékes európai parlamenti és önkormányzati választásokra hívta fel a figyelmet. Reményét fejezte ki, hogy ezeknek a kihívásoknak is sikerrel tesznek majd eleget, továbbra is nemzeti érzelmű képviselők vezethetik majd a várost és képviselhetik hazánkat az Európai Parlamentben.

nagy_akos_eredmenyvaro_20180715_bl_016_web.jpg

Kriza Ákos polgármester felkérésére Zárug Péter Farkas fogta össze a kampánycsapat munkáját. A politológus ugyancsak méltatta az aktivisták, segítők munkáját, elmondása szerint egyre tapasztaltabbak lesznek, és most együtt, egy emberért harcoltak. Zárug Péter Farkas szép győzelemnek értékelte a mostanit, a jövőre esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatban pedig annak a véleményének adott hangot, hogy, a Fidesz-KDNP jelöltjei valamennyi körzetben a siker reményében szállhatnak harcba a voksokért.

nagy_akos_eredmenyvaro_20180715_bl_026_web.jpg

Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője érdeklődésünkre elmondta: a városvezetést 2010 óta jellemző hitelesség és következetesség vezetett most is eredményre. Nagy Ákos személyében megtalálták Hubay György méltó utódját, aki folytatni tudja a közbiztonság erősítésének, a nyomortelepek felszámolásának programját. – A 12-es választókörzetben élők is láthatták a mindennapokban, hogy a Kriza Ákos polgármester által irányított városvezetés következetesen betartja, végigviszi a választási ígéreteket  az élhető és biztonságos város megteremtéséért – hangsúlyozta a frakcióvezető. Soós Attila rámutatott, a frakció mind habitusát, mind tapasztalatát és végzettségét tekintve sokat erősödik Nagy Ákos személyével.

nagy_akos_eredmenyvaro_20180715_bl_011_web.jpg

Az eredményváró rendezvényen Kriza Ákos polgármester is köszöntetet mondott a kampánycsapatnak az elvégzett, sikeres munkáért. – Az eredmény számunkra azt mutatja, hogy a miskolciak értékelik az elvégzett munkát. Az ellenzékiek azt mondják, hogy eredményekkel nem lehet választást nyerni. Látható azonban, hogy itt, Miskolcon pontosan tudják a választók, mekkora munkát tettünk le az asztalra. Tudták azt is, hogy ha Nagy Ákosra szavaznak, Miskolc és a városrész fejlődése töretlen marad – hangoztatta a polgármester, köszönetet mondva Hubay Györgynek is azért, hogy bevezette Nagy Ákost a választókörzetbe, segítette tanácsaival, tapasztalataival, helyismeretével.

nagy_akos_eredmenyvaro_20180715_bl_034_web.jpg

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat