2020. február 26. Edina
Országos bajnok lett a miskolci sakkcsapat
Répássy Olívia
|
2015. május 08. 11:55
|
frissítve: 2015. május 12. 08:40
Csapatversenyben és egyéniben is szépen teljesítettek az MVSI Miskolci KisBocsok SSE sportolói a hajdúböszörményi Magyar Korcsoportos Rapid Sakkbajnokságon. A bajnoki cím mellett egy ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza.

sakk.jpg

Május első napjaiban tartották Hajdúböszörményben a Magyar Korcsoportos Egyéni és Csapat Rapid Sakkbajnokságot. Miskolc több szinten képviseltette magát. Az MVSI Miskolci KisBocsok SSE sportolói egyéniben és csapatmérkőzéseken is jól teljesítettek.

A tizennégy éven aluliak csapatversenyében Papp Levente, Vanczák Tamás, Pribelszky Bence és Rokonay Szonja csapata megvédte tavalyi bajnoki címét, azaz ismét országos bajnok lett.

– Ugyanezek a versenyzők egyéniben is szép eredményeket értek el – mondta Vanczák Attila sakkedző. – Vanczák Tamás ezüstérmet szerzett, Rokonay Szonja bronzérmet hozott haza, Papp Levente a harmadik és Pribelszky Bence a negyedik helyen végeztek.

Az edző kiemelte még Kassay Lillát, aki harmadik és Vanczák Virágot, aki negyedik lett a tizenhat éves leányok mezőnyében. Ezentúl Kassay Krisztián ötödik helyezést ért el a 18 évesek között. Vanczák Tamást a csapatversenyen elért száz százalékos teljesítményéért tábladíjjal jutalmazták.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat