2021. május 09. Gergely
Öt éve nem látta lányát Tom Cruise
noizz.hu
|
2018. október 06. 17:07
|
frissítve: 2018. október 08. 10:42
Miután Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben elváltak, Tom látogatásai egyre ritkultak, 2013-ban pedig véget is értek. Állítólag a válás után egy ideig még telefonon tartották a kapcsolatot, Suri ugyanis - nagyon is világos módon - nem értette, imádott édesapja vajon miért nem néz felé soha.

2006-ban Tom Cruise büszkén mutatta meg újszülött kislányát rajongóinak, akiről kiderült, hogy a különleges Suri nevet kapta. Sokáig úgy tűnt, a barna hajú kis csöppség és édesapja elválaszthatatlanok, azonban 2013-ban minden megváltozott.

tom-cruise-suri-cruise-katie-holmes-1e76f82c5bdcca37.jpg

Miután Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben elváltak, Tom látogatásai egyre ritkultak, 2013-ban pedig véget is értek. A US Weekly értesülései szerint a színész azért nem érdeklődik kislánya iránt, mert a szcientológiai egyház megtiltotta neki a kapcsolatfelvételt, a válással ugyanis nemcsak Katie Holmes vált páriává a szemükben, hanem közös gyermekük, Suri is.

Pedig a magazin szerint engedélyeztek havonta tíz napot, amit a sztár a lányával tölthet, ő azonban nem kívánt élni ezzel, ugyanis Suri nem a szcientológia szellemében nevelkedett, ezért egyszerűbbnek látta teljesen megszakítani vele a kapcsolatot.

tom_cruise.jpg

Állítólag a válás után egy ideig még telefonon tartották a kapcsolatot, Suri ugyanis - nagyon is világos módon - nem értette, imádott édesapja vajon miért nem néz felé soha. Tom néha-néha küldött ajándékot is, és megnyugtatta a kislányt, hogy csupán sokat kell dolgoznia, de ígéri, a jövőben szakít időt a találkozásra - ennek már öt éve, és azóta sem tudott "elszakadni a munkától".

Maga Katie Holmes is elismerte, hogy semmilyen kapcsolat nincs exférje és közös kislányuk között, amit ő személy szerint nagyon bán, hiszen szerinte az lenne normális, ha a válás ellenére Suri azért ugyanúgy az apja életének része maradna.

suri_cruise.jpg

Néhány hónappal ezelőtt felröppentek a hírek, hogy a Mission Impossible-filmek főhőse találkozót szervez Surival, azonban mindez csak pletykának bizonyult. Szomorú, hiszen Suriból azóta gyönyörű, 12 éves kis hölgy lett, aki kiköpött mása az édesapjának - kár, hogy ő ezt nem láthatja.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat