2019. április 20. Tivadar
Palacsinta Nap a Palacsintaházban
minap.hu
|
2018. február 07. 10:23
|
frissítve: 2018. február 14. 09:31
A Creppy Palacsintaház 2018-ban Palacsinta Napon is szeretettel várja minden rajongóját, akik úgy érzik, hogy át kell élniük a palacsinta művészetének legmagasabb fokát, a Creppy élményt, megünnepelve ezzel imádott étkünket, a palacsintát.

palacsinta_nap5.jpg

A palacsinta nem egy drága ékszer, nem egy cicomás csecsebecse. A palacsinta egy bitang jó motor, erős karosszéria, melyet ha felszerelsz extrákkal, egy álom válik belőle. A legjobb paraméterekkel a Creppy palacsintái rendelkeznek.

A palacsinta az ételek Svájca, tehát semleges, ami biztosítja azt a tulajdonságát, hogy bármihez társítható. Ezáltal fantáziánktól függően bármilyen ételköltemény varázsolható belőle. Tekerhetünk akár egy gyors desszertet vagy egy komplikáltabb édességet is a segítségével, vagy tálalhatjuk különleges főételünk köreteként, kiegészítőjeként.

hatos.jpg

 

A Creppynél hajtogatják vörösboros marhapörkölt mellé, csavarják csokiözönnel, rántják többféle bundában, hajtják több tucatnyi édes és sós töltelékkel, számtalan módon és formában.

A Palacsinta Nap nem véletlenül a böjt előtti időszak napja, amikor a 40 napos önmegtartóztatást megelőzően még egy utolsó nagy lakomát csaptak a hívő emberek. A rendelkezésre álló összes alapanyagot felhasználva, melyet természetesen palacsintával körítettek, ugyanis az passzol bármihez.

pali_nap_.jpg

A Creppy 2018-ban Palacsinta Napon is szeretettel várja minden rajongóját, akik úgy érzik, hogy át kell élniük a palacsinta művészetének legmagasabb fokát, a Creppy élményt, megünnepelve ezzel imádott étkünket, a palacsintát.

Az esemény Facebook oldala

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat