2024. július 24. Kinga, Kincső
Pannóniafesztivál Miskolcon – Nagyobb a füstje, mint a lángja?
minap.hu
|
2015. április 16. 14:38
|
frissítve: 2015. április 17. 15:58
Nem támogatható a Pannónia fesztivál – írja közleményében a miskolci önkormányzat. Jogviták és más furcsaságok is beárnyékolják a meghirdetett fesztivált.

Korábban írtuk, ha minden igaz, akkor idén sem maradunk könnyűzenei fesztivál nélkül. Lehet, hogy korai volt az öröm? Már akkor furcsálltuk, hogy a fesztivál hivatalos honlapján nem sok információt találtunk, csak annyit, hogy a megújult fesztivál idén Miskolcon lesz.

A helyzet azóta sem sokat változott. A jegyárak ugyan már kint vannak, de hogy kik lépnek fel a fesztiválon, az még rejtély, pontos helyszínnek pedig a volt Bricostore melletti Sajópartot jelölték meg a szervezők.

Az esemény facebook-oldalára lépve már látni néhány nevet, és azt, hogy a jegyértékesítés elkezdődött. A legérdekesebb bejegyzést azonban a szervezők egyik közleménye adja, amiben megpróbálják "tisztázni a helyzetet".

 

Kedves Fesztiválozók! A helyzet tisztázása végett 1-2 dolgot leírnánk számotokra. Amíg illetéktelen adminok kezelték...

Posted by Pannónia Fesztivál on Thursday, 9 April 2015

Hogy lesz-e fesztivál végül vagy sem, azt még nem tudni, mindenesetre nem jó jel, ha egy esemény így indul, ráadásul a miskolci önkormányzat állásfoglalása sem túl biztató a rendezvényre nézve.

"Tudomásunkra jutott, hogy a PAFE-PANNÓNIA FESZTIVÁL kapcsán a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához szervezőként bejelentkezett PeReM Produkciós és Sajtóiroda Bt., valamint egy magánszemély között jogvita alakult ki a fesztivál névhasználata és a domain használata tárgyában.

Miskolc MJV Önkormányzatának a jogvita jogerős befejezéséig nem áll módjában támogatni a PeReM Produkciós és Sajtóiroda Bt.-nek a fesztivál 2015. évi megrendezésére benyújtott kérelmét.

Az Önkormányzat ugyanakkor felszólította a szervezőt, hogy az általa üzemeltetett www.pannoniafesztival.hu oldalon jogosulatlanul, előzetes engedély, illetve licencszerződés nélkül használt Miskolc logót távolítsa el, megszüntetve ezzel a védjegybitorlást." – zárul a közlemény.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat