2021. április 22. Csilla, Noémi
Szombat a görög életérzés napja lesz a Szinva teraszon – Miskolc legnagyobb szirtakijával
minap.hu
|
2016. január 08. 15:53
|
frissítve: 2016. január 10. 00:52
A Zorba, a görög című musical bemutatója előtt, január 9-én Miskolc belvárosában óriás szirtakit rendez a Miskolci Nemzeti Színház. A közös tánc mellett közös kocsmatúrán is részt vehetnek a miskolciak.

szinvaterasz.jpg

Szombaton egy óriás szirtakira és belvárosi kocsmatúrára invitáljuk a görög kultúra és tánc szerelmeseit, de azokat is, akik csak egy jót akarnak bulizni – nyilatkozta  Papp Andrea, a színház sajtósa. Január 9-én este 8 órától a Szinva teraszon lehet majd beszállni az óriás szirtakiba is.

tanc.jpg

Ilyesmi lesz, csak jobban fel kell majd öltözni

 Ezután bárki csatlakozhat ahhoz a belvárosi kocsmatúrához is, amelyben a miskolci szórakozóhelyeken a musical ismert dalait énekelve bukkannak majd fel az előadás szereplői. Valódi görög zenét,  görög táncosokat és utánozhatatlan görög hangulatot ígér a Miskolci Nemzeti Színház szombat esti nyilvános programja.

A táncon kívül nyereményjátékot is hirdet a teátrum. Görög nyaraláson készült fotókat várnak a szervezők. A legtöbb lájkot gyűjtő fénykép tulajdonosa igazgatói páholyból nézheti meg az előadást, illetve a bérletek és jegyek alapján egy kétszemélyes görög utazást is kisorsolnak majd.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat