2019. május 19. Ivó, Milán
Tiszta Amerika! – Hófehér limuzinnal érkezett Dolly a Miskolci Nemzeti Színházba
Kujan István
|
2018. november 17. 09:17
|
frissítve: 2018. november 21. 15:18
Pénteken este 7 órakor mutatták be a miskolci teátrumban a Helló, Dolly! című musicalt, a főszereplők pedig nem mindennapi módon érkeztek meg a jeles eseményre: hófehér limuzin, szépruhás-nagykalapos, gyönyörű jelmezek, virág, fényképező rajongók – volt itt minden, ami egy nagyvilági amerikai történethez dukál!

Világhírű musical elevenedik meg a Miskolci Nemzeti Színház színpadán. Szőcs Artur rendezésében láthatja a közönség a Hello, Dolly! című előadást november 16-tól a Nagyszínházban. Az örökzöld musical népszerű dallamaival önfeledt kikapcsolódást ígér, és rámutat, hogy soha nem késő szerelmesnek lenni – írtuk korábban.

hallo_dolly_limuzin_181116ml_7.jpg

A címszerepet ketten – Nádasy Erika és Seres Ildikó – viszi, pénteken előbbi ült be a limuzinba Gáspár Tiborral, a Horace Vandergeldert alakító Jászay Mari-díjas Érdemes művésszel. A Szent István térről indult a jármű, kíváncsi tekintetek kereszttüzében gurult végig a miskolci főutcán, hogy a színház előtt rajongók sűrűjében, nagyvilági módon szálljon ki a két főszereplő az autóból.

hallo_dolly_limuzin_181116ml_9.jpg

Kattogtak a fényképezőgépek, taps kísérte a mosolygó, rivaldafényt élvező színművészeket a Nagyszínházba, hogy 7-kor aztán megkezdődhessen a fergeteges musical, amiről bővebben ITT olvashat.

hallo_dolly_limuzin_181116ml_21.jpg

Aki lemaradt volna a pénteki limuzinos bevonulásról, annak sem kellett bánkódnia: mint említettük, megosztott a címszerep, Seres Ildikó szombaton mutatkozott be Dollyként a Nagyszínház színpadán – hasonló felhajtás mellett vonulhatott be a miskolci teátrumba.

hallo_dolly_limuzin_181116ml_26.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat