2020. szeptember 28. Vencel
Ugye, nem csoda, hogy taroltak a miskolci testépítők?
minap.hu
|
2018. október 29. 15:01
|
frissítve: 2018. október 31. 09:34
Október 27-én rendezték meg Tatabányán az INBA/PNBA Naturál Testépítő-és Fitnesz Európa-bajnokságot, ahol a Miskolc Bodybuilding Teamet négy versenyző képviselte. Szép eredményekkel tértek haza.

hegdus_reka_testepito.jpg

Hegedűs Réka

A három héttel korábbi debreceni INBA Elite Tour versenysorozat keretében megrendezett – a magyar versenyzők számára egyben az Európa-bajnokságra való kvalifikáció lehetőségét is jelentő – verseny eredményei már bizakodásra adtak okot. Hegedűs Réka élete első versenyszezonjában magabiztos versenyzéssel bronzérmet szerzett.

toth_adrian_testepito.jpg

Tóth Adrián

Tóth Adrián novice (újonc) testépítés kategóriában, szintén versenyzői pályafutásának második versenyén Európa-bajnok lett. Az open mezőnyben, a rutinos több éve versenyző sportolók között, épp csak lemaradva a dobogóról egy negyedik helyet is sikerült megszereznie. Kalas Csaba, aki már rutinos versenyzőnek számít és egyben Hegedűs Réka és Tóth Adrián felkészítője is, élete eddigi legjobb formájában versenyezve open testépítés kategóriában Európa-bajnok lett. A miskolci csapat másik hölgy tagja, a magyar rendőrség állományát is erősítő Bodnár Noémi sport modell kategóriában szintén Európa-bajnok lett.

kalas_csaba_testepito.jpg

Kalas Csaba

A további tervekről is adott információt Bukovenszki Gábor, a Miskolc Bodybuilding Team elnöke. – Összesítésben tehát a miskolci négy fős csapat 3 arany, 1 bronz érem, valamint egy negyedik hellyel térhetett haza az Európa-bajnokságról. Még három versenyünk van hátra a szezonból, amelyek mind különlegesek. Szepesi Szabina hamarosan Las Vegasba utazik a Naturál Olympiára. Kalas Csaba megméretteti magát az ország legnagyobb és legnépszerűbb nem naturál versenyén a superbodyn. Bodnár Noémi pedig a Miss Zsarura készül – mondta az elnök.

bodnar_noemi_testepito.jpg

Bodnár Noémi
Nem

Olvasnivaló

Ajánlat