2020. október 21. Orsolya
Új mezek, új „támogató” a diósgyőri labdarúgóknál
dvtk.eu
|
2016. július 15. 10:58
|
frissítve: 2016. július 17. 11:09
Pénteken délelőtt sajtótájékoztatón mutatta be a DVTK a csapat következő bajnokságban használandó hivatalos mezeit.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően kétévente vált a csapat mezt, és az elmúlt évek jó kapcsolatának, valamint a pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a következő bajnokságban is a Nike lesz a DVTK mezszállítója.

dvtk_mezbemutato_160715.jpeg

A DVTK mezeit Antal Botond (99), Bacsa Patrik (9), Elek Ákos (25) és Lipták Zoltán (5) mutatta be

A hazai mez továbbra is piros-fehér csíkos, de fontos változás, hogy a vállrésztől a köldök irányába a fehér csíkok színátmenetet képeznek, így a vállrész szinte teljesen piros lett.

dvtk_mezbemutato_160715_1.jpeg

A legfontosabb változás, hogy a DVTK a következő években egészen biztosan nem lép pályára fekete mezben. A piros-fehér csíkos mezen kívül egy új piros mezt is bemutattak, ez, valamint a tavalyi évből már jól ismert fehér színű mez lesz a DVTK két idegenben használatos szerelése.

dvtk_mezbemutato_160715_2.jpeg

– A mai napon nemcsak az új mezeket mutatjuk be, hanem felkerült egy új támogató is – mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Ez az új támogató tulajdonképpen a legrégebbi, mégpedig maga a szurkoló, aki nem volt eddig jelen talán egyik magyar csapat mezén sem. Fontosnak tartjuk, hogy így jelképesen a szurkolók a játékosokkal együtt kint lehetnek a pályán. Ez egy kölcsönös motivációt jelenthet, hiszen a szurkolók is érzik, hogy a játékosok velük vannak, és a játékosoknak is nagyon fontos a szurkolók támogatása. Bízom abban, hogy szurkolóink szeretettel fogadják majd az új mezeket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat