2020. október 21. Orsolya
Üzemzavar a Belváros városrészben
miho.hu / katasztrofavedelem.hu
|
2015. október 24. 18:58
|
frissítve: 2015. október 25. 11:47
A fűtés és a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel – írta a MIHŐ Kft. honlapján korábban. De megtalálták a hiba okát és javítják is. Este 8 órára várhatóan lesz melegvíz és fűtés is négyezerötszáz lakásban. A szakemberek pedig mihamarabb helyreállítják a szolgáltatást a további területeken is.

Helyreáll a szolgáltatás az Újgyőri főtér, a Győri kapu, a Vologda és a Szentpéteri kapui lakótelepeken – írja a miho.hu.

A hibahely pontos meghatározása a Herman Ottó Múzemtól a Vörösmarty lakótelepig terjedő területen tovább folyik. A hibahely behatárolását követően, várhatóan további lakásokban kerül visszaadásra a fűtés és a melegvíz-szolgáltatás.

Korábban írtuk:

Csővezeték-törés miatt 14 321 fogyasztónál szünetel a távhőszolgáltatás Miskolcon. A szakemberek már dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán, amely előreláthatólag néhány órát vesz igénybe – írja a katasztrofavedelem.hu.

Korábban írtuk:

Szombaton a délutáni óráktól - a teljes belvárosi hőkörzetben üzemzavar miatt a fűtés és a használati melegvíz szolgáltatás szünetel. Az üzemzavar érinti a Újgyőri főtér, Győri kapu, Vologda-, Vörösmarty- valamint Szentpéteri kapui lakótelepeket, mintegy tizennégyezer lakást.

Az üzemzavar okának meghatározását és a hibahely behatárolását a MIHŐ Kft. szakemberei azonnal megkezdték. A feltárás után az üzemzavar elhártását  folyamatosan végzik.

További információt a későbbiekben közlünk.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat