2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
A hegyaljai királyságban jól megfér majd a Nightwish és a Rudimental
Kiss Judit
|
2015. május 27. 14:45
|
frissítve: 2015. május 29. 12:21
A rock marad, csak a kínálat bővül a megújult Hegyalja fesztiválon. Egy év kihagyás után, idén július 15-19. között újra benépesül Tokaj és Rakamaz. A szervezők a bevált receptet követik, de királysággá varázsolják a tokaji hegy környékét.
Nem

hegyalja_150527_fkcs_3.jpg

Fotó: F. Kaderják Csilla

  A teljesen megújult Borsodi Kingdom of Hegyalja névre keresztelt fesztivál a bevált zenei stílus mellett bővíti a kínálatot, és a színpadok számát. Idén három nagy színpad is várható. Kovács Péter operatív igazgató úgy fogalmazott: hisznek abban, hogy az erős rock vonal mellett elfér, sőt van is szükség egy abszolút populáris irányra is. Bíznak ugyanakkor abban, hogy megtartják törzsközönségüket – sok előadóval kifejezetten nekik is szólnak –, viszont elég vonzó lesz a zenei felhozatal egy szélesebb közönség megszólítására is.

A zenei kínálat mellett a régió szerepe is bővül. A környéken élőknek a jegyárakkal kedveznek majd, de a névadó szponzor is borsodi. Gábor Andrea, a Borsodi Sörgyár Kft. márkamenedzsere kiemelte, ez a hazai régiójuk, itt van a cég központja, és innen indult maga a Borsodi márka 1973-ban.

hegyalja_150527_fkcs_6.jpg

– Ezért igyekszünk minden olyan kezdeményezésben részt venni, amely a régiót és az itt élő fogyasztókat támogatja, és az ő érdeküket szolgálja – fogalmazott.

A hegyaljai királyságban idén jól megfér majd egymás mellett a Belga, a Rudimental és a Nightwish is, de rajtuk kívül tiszteletét teszi a Belmondo, a PASO, a Punnany Massif, az Architects, a Milk & Sugar és persze sokan mások.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat