2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Elfogták a körömi baromfiudvarok dézsmálóját
MTI
|
2015. június 22. 12:53
|
frissítve: 2015. június 22. 12:54
A rendőrök ismét elfogták azt a körömi fiatalkorú fiút, aki legutóbb egy helyi portáról nyulat, most pedig tyúkot lopott.

ATiszaújvárosi Rendőrkapitányság körömi körzeti megbízottja június 15-én este ellenőrzött egy általa más ügyekből már ismert helyi fiatalt, aki egy „mozgó zsákot” cipelt a vállán. A tarisznya egy házi nyulat rejtett, a fiatalkorú fiú pedig a rendőr kérdéseire zavartan és idegesen reagált. További adatgyűjtés után a körzeti megbízott megállapította, hogy az állatot nem sokkal az intézkedés megkezdése előtt tulajdonították el egy helyi portáról.

A szabadlábon védekező fiatalkorút a rendőrök június 18-án kora délután fogták el ismét, mivel megalapozottá vált a gyanú, hogy nem sokkal előtte egy másik körömi ingatlanról tyúkot, illetve fémet lopott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított 16 éves körömi fiú gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, ezért a hatóság kezdeményezte a fiatal gyermekvédelmi szakellátásban való elhelyezésesét.

Az említett két ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a fiatalkorúval szemben folytatja a bűntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság .

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat