2024. október 07. Amália
Bekő Balázs dühös: „sokkal markánsabbnak, határozottabbnak kell lenni”
Kujan István
|
2015. szeptember 17. 15:22
|
frissítve: 2015. szeptember 18. 14:59
Dühös a 16 bekapott gól miatt, és maga is elismeri, hogy adós az idegenbeli folyamatos jó játékkal és a sikerrel a DVTK, de már látja a javulás jeleit Bekő Balázs. A diósgyőriek vezetőedzője azonban még markánsabb játékot vár csapatától – már a hétvégi, Puskás elleni mérkőzésen is.

   A Puskás Akadémia ellen folytatná a fordulókkal ezelőtt megkezdett „sormintát” a Diósgyőr: egy idegenbeli döntetlent követően egy hazai győzelemmel lenne igazán elégedett a csapat, a vezetőedző és a szurkolók egyaránt. Bekő Balázs le is szögezte már a csütörtöki, mérkőzést felvezető sajtótájékoztató elején, hogy hazai pályán csak a 3 pont elfogadható. S ezt minden áron meg kell szerezni!

– Nyolc meccsen 16 gólt kaptunk, csak a Békéscsabának rosszabb a mutatója. Dühös vagyok emiatt, ráadásul sokszor elkerülhető gólokat kaptunk. Ezen mindenképpen javítanunk kell! Nagyon várom már azt a mérkőzést, amit kapott gól nélkül hozunk le – fogalmazott a vezetőedző.

dvtk_beko_150917ml_3.jpg

Fotó: Mocsári László

A soros ellenfél, a Puskás Akadémia játékát, stílusát leginkább a korábban legyőzött Újpestéhez tudta hasonlítani a piros-fehérek szakvezetője: gyors, technikás játékosok alkotják a felcsúti csapatot.

– Fegyelemmel, figyelemmel és odaadással kell pályára lépnünk szombaton. A játék ritmusát és egyáltalán mindent nekünk kell megszabnunk a mérkőzésen. Ehhez sokkal markánsabbnak, határozottabbnak kell lennünk. Ha fölénybe kerülünk, addig kell nyomni, míg meg nem szerezzük az előnyt – szögezte le határozottan Bekő Balázs.

Dolgát nehezíti, hogy továbbra is sokan sérültek: továbbra sem számíthat a vezetőedző Husic, Antal, Griffiths, Nikházi, Halmai és Lipták, valamint a három mérkőzésre eltiltott Bacsa játékára.

A DVTK – Puskás Akadémia találkozó szombaton délután 6 órakor kezdődik a diósgyőri stadionban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat