2024. szeptember 18. Diána
Sportos hétvége: hazai pályán játszanak a jó formában lévő csapataink
Kujan István
|
2015. október 03. 11:44
|
frissítve: 2015. október 03. 19:42
Komoly erőfelmérő vár a DVTK labdarúgóira, érkezik a Haladás; végre Miskolcon is láthatjuk a NB I-es miskolci vízipólósokat; és három idegenbeli összecsapás – köztük egy MAC-verés – után hazatér a Jegesmedvék csapata is!

dvtk_pafc_150919ml_05.jpg

Minap-archív fotó: Mocsári László

    A tabella második helyén álló, tíz forduló alatt mindössze 6 gólt kapó szombathelyi Haladás lesz szombaton a DVTK vendége. Igen masszív védelemmel találja tehát szembe magát Bekő Balázs együttese. Kérdés, hogy az egyre erőteljesebb támadójátékot felmutató hazai gárdának sikerül-e feltörnie a zöld-fehér reteszt. Érdekes összecsapásra van tehát kilátás, érdemes lesz tehát kilátogatni a szombat este 6 órakor kezdődő találkozóra – már csak azért is, mert nagy valószínűséggel idén ez lesz az utolsó meccs, amit még szép napos, kellemes hőmérsékletű időben játszanak. Hogy hogyan vélekedik a mérkőzésről a két vezetőedző, arról IDE kattintva olvashat bővebben.

dvtk_jegesmedvek_ftc_150911_ja_3.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Pénteken még a MAC otthonában játszott a DVTK Jegesmedvék csapata – a mérkőzésről szóló tudósítást IDE kattintva tudja elolvasni –, szombaton pedig már hazai jégen láthatjuk a Macikat. Az ellenfél a MOL Ligában utolsó helyen szerénykedő HSC Csíkszereda lesz, a meccs szintén fél 7-kor kezdődik.

mvlc_ybl_vizilabda_150530_ja_52.jpg

A sportos hétvége azonban itt még koránt sem ér véget, sőt! Végre hazai vízben is láthatjuk az NB I-be idén feljutott miskolci vízipólós fiúkat. Két idegenbeli mérkőzés van már a hátuk mögött, egy vereség és egy győzelem áll a miskolci csapat neve mellett. Az ellenfél a BVSC-Zugló lesz, ők egy győzelemmel és egy döntetlennel a második helyen állnak a tabellán, az Eger mögött. Nem ígérkezik tehát egy könnyű sétagaloppnak a vasárnapi derbi, de a fanatikus miskolci közönség talán hozzásegíti a győzelemhez a miskolci csapatot!

A hétvégi sportműsor:

Szombat, 18 óra: DVTK – Haladás, foci

Szombat, 18:30: DVTK Jegesmedvék – Csíkszereda

Vasárnap, 18:30: MVLC – BVSC Zugló.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat