2024. július 17. Endre, Elek
Hosszú cérnával Erdélybe
minap.hu
|
2015. december 20. 15:49
|
frissítve: 2015. december 21. 16:41
Megkezdte idei utolsó erdélyi túráját a DVTK Jegesmedvék csapata, amely hétfőn Brassóban, kedden pedig Csíkszeredán lép jégre. Ezekről a mérkőzésekről beszélgettünk Mayer Péter vezetőedzővel.

Hétfőn este Brassóban kezdi meg a csapat az idei utolsó erdélyi túráját. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Brassó nagyon kiszámíthatatlan csapat. Az ő esetükben még azt sem tudjuk egy-egy mérkőzés előtt, hogy milyen összeállításban fognak játszani. Éppen ezért velük szemben nagyon nehéz készülni, így egyetlen dolgot tehetünk: csak a saját játékunkkal foglalkozunk. A taktikánk nem is lehet más, mint dominálni, irányítani a meccset az első perctől az utolsóig. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor ki kell jönnie annak a különbségnek, amelyet a táblázat is mutat.

Kedden a Csíkszereda lesz az ellenfél, amely az utóbbi hetekben nagyon sokat fejlődött.

Így van, a Csíkszereda rengeteget javult az utóbbi hetekben. Az orosz edző jó munkát végez, az idegenlégiósok leigazolása jól sikerült, és igen masszív csapat lett a csíki, amely mindenkire veszélyes lehet. Ezen a meccsen biztosan nagy szerepe lesz a speciális játéknak, erre igyekeztünk felkészülni. Nagyon lényeges lesz, hogy fegyelmezetten, az érzelmeket kontrollálva játsszunk, mert ha sok kiállítást kapunk, abból baj lehet. Szóval hosszú cérnával kell a játékosoknak jégre lépniük, nehogy az túl korán elszakadjon. Eddig kétszer sikerült már ott nyernünk az idén, így mindenki tudja, mi a feladata. Ha azt megvalósítjuk, elégedetten jöhetünk haza.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat