2024. július 17. Endre, Elek
DVTK Jegesmedvék – vereség Csíkszeredán
minap.hu
|
2015. december 22. 21:22
|
frissítve: 2015. december 24. 17:55
A DVTK Jegesmedvék csapata vereséggel zárta harmadik erdélyi túráját.

    A mérkőzés első harmadában csak egy gól esett: a 16. percben Tambijevs talált be Adorján kapujába. A második harmadban Láda és Somogyi góljaival sikerült fordítani, ám az utolsó játékrészben Dyadyushko és Tambijevs második találatával végül a hazaiak nyerték meg a mérkőzést.

Eredmény:

HSC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 3-2 (1-0, 0-2, 2-0)
Csíkszeredai jégcsarnok 950 néző
V: Gergely, Mathe, Péter, Csata
Gól: Tambijevs (2), Dyadyushko, ill. Láda, Somogyi
Kiállítás: 6 perc, illetve 6 perc
DVTK Jegesmedvék: Adorján – Gőz, Hajós, Galanisz, Somogyi, Popovics, Pavuk, Láda, Ritó, Győrfy, Leppanen, Vojtkó, Miskolczi, Cseter, Gyenes (k). Edző: Mayer Péter.
HSC Csíkszereda: Peksa – Koniaev, Ozols, Sándor, Tambijevs, Bors, Orbán, Antal, Mihály, Moldován, Molnár, Dyadyushko, Berlev, Mironov, Papp, Salló, Khafizov, Bíró, Farkas, Gecse, Rokaly, Onodi(k). Edző: Artur Oktyabrjov.

Mayer Péter: - Ma a minimálisan elegendő létszámban, 13 mezőnyjátékossal és 2 kapussal tudtunk csak kiállni. Dansereaut makacs izomsérülés kínozza, nem tudta vállalni a játékot. Sagert bokáját tegnap úgy ellőtték, hogy ma a korcsolya sem ment fel a lábára, Laczkó pedig megbetegedett. A maradék keret a végletekig beleállt a meccsbe, nagy tűzzel, keményen játszottak, nem érheti őket kritika. Értelemszerűen sokkal nagyobb teher hárult rájuk, ám ennek ellenére végig bírták a tempót, valóban elégedett vagyok mindenkivel. A fordulópont a harmadik harmadban a semmiből jött egyenlítés volt, ami után újra nyílt lett a meccs. Mindkét csapatnak volt lehetősége a győztes gól megszerzésére, ez most a Csíkszeredának sikerült, így jár nekik a gratulációnk.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat