2024. augusztus 17. Jácint
Hatalmas létszámmal ünnepelték a karácsonyt a birkózók
Miskolc TV / minap.hu
|
2015. december 25. 15:55
|
frissítve: 2015. december 27. 12:35
A diósgyőri birkózás utánpótlásába tartozó több mint száz gyermek vett részt a már hagyományos birkózó karácsonyon. A mindig remek hangulatú eseményen a jókedv ezúttal is garantált volt, ugyanis komoly sikert elérve, a DVTK tehetségei nyerték meg a diák csapatbajnokságot.

A diósgyőri edzéseken a kifogyhatatlan energiájú birkózó tanoncok nem igazán állnak meg, amíg tart a tréning. Ám a héten picit más volt a helyzet, egy rövid időre az örökmozgók is leültek, ugyanis a szülők, a család, no és természetesen az edzők részvételével ebben az évben is megtartották a diósgyőri birkózó karácsonyt, ahol összegezték a klub éves eredményeit.

– Nagy dicsőség számunkra, hogy a diák kettes korcsoportban újra csapatbajnoki címet szerzett a DVTK birkózó klubja – mondta el Szinay Attila, a klub elnöke. – Ez azért fontos, mert olyan egyesületeket előztünk meg, akik négyszer nagyobb költségvetésből, négyszer nagyobb edzői gárdával, négyszer nagyobb gyermekállománnyal vágtak bele a versenybe, és mégis a diósgyőriek nyertek.

Az ünnepség részeként külön jutalmat kaptak a legjobban teljesítő kisbirkózók, ugyanis nemcsak csapat-, hanem egyéni szinten is hozott szép eredményeket a 2015-ös esztendő. No és persze nem kevés tapasztalatot is, amit jövőre már hasznosítani is lehet.

– Hogyha csinálnak rajtam pontot, akkor ne kezdjek el bestresszelni – összegezte tapasztalatát Botos Dominik.

Ajándékot kaptak a DVTK miskolci kis sportolói mellett a bekecsi, sárospataki és a mezőcsáti tagozat csapatai is, összesen több mint száz gyermek. A birkózó karácsonyt pedig a szokásos falatozás zárta.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat