2024. október 05. Aurél
Fontos meccs előtt a miskolci pólósok
Miskolc TV
|
2016. január 29. 14:32
|
frissítve: 2016. január 30. 18:27
Vasárnap este a bajnokság felsőházába jutás szempontjából játszik fontos mérkőzést a PANNERGY Miskolci Vízilabda Club. A BVSC otthonában esedékes találkozón sérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére a kitűnő formában védő kapus, Valics Bence, de Sike József vezetőedző szerint az dönt majd, hogy melyik csapat akarja jobban a győzelmet.

pannenergy2.jpg

A magyar ifjúsági válogatott, Kanada nemzeti együttese, valamint a Debrecen és Eger csapatai ellen vívott felkészülési mérkőzésekkel tarkított, eredményes felkészüléssel hangolt a vasárnap újrainduló első osztályú vízilabda bajnokijára a Miskolci Vízilabda Club.

De mindezeken túl, azért is várhatja bizakodva a rájátszás felsőházába jutást szempontjából kiemelt jelentőségű találkozóját Sike József vezetőedző legénysége, mert a bajnokságban egyszer már legyőzték a BVSC-t, ismerik tehát a sikerhez vezető utat.

A miskolci szakember szerint a BVSC-nek erősebb a kerete és jobban játssza a rögzített játékhelyzeteket, de együttese remek erőnlétével a mérkőzés második felében felőrölheti ellenfelét. 

"Ha olyan játékosokat fog látni a miskolci közönség, aki vért iszik, akkor nem lehet nagy kérdés a meccs kimenetele. De ha beletörődve vízilabdázgatunk, akkor se lehet kétséges, akkor a másik kérdés dől el."  - mondta Sike József, a PANNERGY MVLC vezetőedzője.

Njegovan, Gross és hegedűs felkészülését kisebb sérülés hátráltatta. Komoly segítségére volt viszont a csapatnak a pszichés felkészülésben Csernus Imre, aki segítséget nyújtott a végül EB aranyat nyerő női válogatottnak is. A remek fizikai és pszichés felkészülésnek azért is van nagy jelentősége, mert a vasárnapi BVSC elleni bajnoki után, szintén kiemelt jelentőségű találkozók következnek Szentes és Tatabánya csapatai ellen. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat