2024. október 11. Brigitta
A Művészetek Házában a március 15-ei családi programok
minap.hu
|
2016. március 15. 11:17
|
frissítve: 2016. március 15. 19:10
A reggeli havazás és a kitartó esőzés miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a Szent István térre tervezett ünnepi családi programokat a Művészetek Házában tartják meg.

A március 15-ei programok Miskolcon:

11.00-12.30 a Petőfi tértől az Erzsébet térig – ünnepi megemlékezés és koszorúzások a miskolci emlékhelyeken. Az Erzsébet téren ünnepi beszédet mond Kriza Ákos polgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő.

A Szent István tér helyett tehát a Művészetek Házában várják számtalan programmal az érdeklődőket - tudtuk meg Koczák Szilviától, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivőjétől. Viselet- és fegyverbemutató, toborzó játékok, gyermek katonaavatás és játszóház, valamint délután 1 órától a Bürkös népzenei együttes koncertje várja legkisebbeket.

A szülők, nagyszülők Tolcsvay Béla „Az én Szerelmem Magyarország” koncertjét hallgathatják meg délután 3 órától, majd fél 4-től a Vaga Banda gólyalábasai tréfás verbuválásra invitálják az ünneplőket.

Görömbölyön délután 4 órakor a református templomban ökomenikus istentiszteletet és ünnepséget tartanak a forradalom és szabadságharc tiszteletére. Ünnepi beszédet mond Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. A programot koszorúzás zárja a Görömbölyi kopjafánál.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat