2024. augusztus 24. Bertalan
Hova ment Lilla? Édesanyja azt kéri: adjon életjelet!
minap.hu
|
2016. április 07. 14:11
|
frissítve: 2016. április 09. 10:43
Kedd óta nem tudják, hogy hol van a 13 éves Esztergályos Lilla. Egy biztos, április 5-én járt a Tiszai pályaudvaron. A lány fotóját és a facebookos felhívásokat azóta már tízezrek osztották meg. Egyelőre azonban nyoma veszett. A rendőrség és civilek is nagy erőkkel keresik.

lilla2.jpg

- Nagyon várjuk haza, kerüljön haza épségben – mondja Lilla édesanyja, aki portálunknak elmondta, hogy nem tudja, hogy gyermeke önszántából indult-e el vagy elcsalta valaki.

- Határozott, megbízható gyerek – mondja édesanyja. Egy speciális nevelési igényű iskolába jár, az elmúlt időszakban többször is kellett iskolát váltania, voltak konfliktusai is, de édesanyja azt mondja, nem tudja, mi állhat az eltűnés hátterében. – Tudja, hogy nem szabad szóba állni idegenekkel. Akárhányszor mondtam neki ilyet, azt válaszolta: tudom, anya, tudom.

- Nala, a kutyája az eltűnése napjától a kapuban várja – mondja Lilla anyukája.

Azt kéri Lillától, hogy adjon életjelet, kérjen segítséget. Azt szeretné, hogy gyermeke épségben hazakerüljön.

eltunt_kislany_belyeg.jpg

Esztergályos Lilla személyleírása

 174 centiméter magas, 58-60 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja színe világosbarna, mely hátközépig ér. Szeme színe kékes-szürke, arca kerek, álla közepén kis gödröcske van, fogazata szabálytalan, elől farkasfoga van. Különös ismertető jele, hogy szeme alatt 1 centiméter hosszúságú heg látható. A kislány iratokkal nem rendelkezik, és könnyen ismerkedik.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a kamaszlány vélhető tartózkodási helye Sárbogárdon valószínűsíthető.

lilla.jpg

Őket kell hívni, ha valaki látta

A Miskolci Rendőrkapitányság (3525 Miskolc, Fábián kapu 4. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 46/514-511/26-68-as telefonszámon az ügy előadóját.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat